Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starý Máteřov - Dvůr Králové

Starý Máteřov - Dvůr Králové  3:2 (2:1)

 

Sestava: Juhászová - Jandurová, Vojtěchová, Rychterová, Zemánková - Pastvová, Šubrtová, Zaplatílková, Dyrcová- Kubíčková, Zítková

Góly: Dyrcová Martina 2x

 Bohužel jsme tam nechali body . Už cestou tam bylo jasné, že to bude těžké. Z Prahy nám nepřišly registrace některých hráček a tak se do brány musela postavit útočnice Pája Juhászová a do útoku Verča Zítková. Už  od první minuty bylo jasné, že domácí budou velice nebezpečné a budou nám chtít vrátit prohru z posledního utkání  minulého ročníku. Dámy z Mateřova nás přehrávaly dlouhými nákopy za obranu a bohužel právě všechny  branky padli tímto způsobem . Bohužel naše obrana nebyla kompatní a záloha  směrem do zadu obraně moc nepomohla.Premiéru v dresu si odbyla Marcela Kubíčková a Eliška Jandurová.    
Už v 10 minutě jsme tahali míč z branky, kdy po rychlém přechodu a nákopu balonu mezi stoperkou a krajním bekem, si seběhla krajní záložnice a nedala naší brakářce šanci . Ve 14 minutě bylo veselo po zahraném rohu Šubrtové, kdy se  ve vápně nejlépe orientovala Dyrcová  a vyrovnala na 1 -1. Bohužel 25 min při založení útočné akce jsme zbytečně ztratili balon, který šel hned za obranu a domácí útočnice toho využila i když na dvakrát, dostala domácí do vedení 2 -1. Ve druhém poločase jsme domácí zavřeli na vlastní půlce a už 50 minutě jsme dostali skore na 2 -2 , kdy se po centru Rychtrové z voleje trefila pod břevno  opět Dyrcová. Po zbytek druhého poločasu se moc pohledný fotbal nehrál, obě družstva si nedokázala přihrát a tím založit nějakou pohlednou akci. Bohužel , ale 85 min kdy jsme pomýšleli na bod, tak přišla ztráta balonu ve středu hřiště. Domácí hráčka poslala křižný pas k rohovému praporku, odkud byl poslán centr do vápna, který se nám nepodařil  dostat pryč a domácí hráčka uklidila balon do brány na konečných 3 -2 . Nakonec jsme z Máteřova odjížděli bez jediného bodu.